Gamla Bryggeriet presenterar 

Bakfickan

Bakfickan är en avslappnad och mysig del tillhörande Gamla Bryggeriet. Hit kommer man med, eller utan, sina vänner och mumsar på våra goda tapas. Till dem vill man kanske ha något att svalka strupen med? Välj bland öl, vin och goda drinkar (även alkoholfria). Perfekt för att varva ner efter jobbet… Välkommen in!

Skandinaviska 

Tapas

Tapas kommer ursprungligen från Spanien, och det är oftast dessa spanska smårätter man tänker på när man hör ordet tapas. Men varför begränsa sig till spanska tapas? Vi älskar de skandinaviska smakerna, och därför har det fått influera Bakfickan’s tapas. Kom och upplev vår egna twist på de klassiska smårätterna!

Vi har tagit Sommarlov!

Inget är skrivet i sten…

Vi håller fortfarande på att prova ut vilka tapas rätter vi verkligen gillar, och vill gärna få feedback från våra gäster. Därför kan det tillkomma nya tapas vart efter som, och några andra kanske plockas bort. Så håll utkik! Då vi är ganska nördiga vad det gäller mat väljer vi ju våra råvaror noga: närproducerat och ekologiskt. V ber er därför om överseende om vi tillfälligt får slut på råvaror till en specifik tapas – Det händer faktiskt! Men oroa er inte – Vi har alltid något mumsigt alternativ!

Håll koll på oss!

Nyhetsbrev

Vill Ni få information och erbjudanden från oss?
Anmäl Er till vårt nyhetsbrev!

Välkommen till oss!

Boka Bakfickan!

Ni kan boka Bakfickan för Er privata fest! För t ex. Möhippa/födelsedag/whiskeyprovning/konferens/kick off om minst 10 pers. Ring oss på telefonnummer: 011-10 30 20 eller skicka ett mail till info@gamlabrygg.se. Vi har fri Wi-Fi!